top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Stor fejring af Rummelig imidt | Afskedsreception i Kjellerup var en succes

Det var en stor dag for hele Projekter imidt, da der i går blev holdt afskedsreception for sekretariatets største og ældste projekt, Rummelig imidt. Læs mere og se billeder herunder.


Torsdag den 25. november 2021 blev der holdt afskedsreception for Rummelig imidt.

Cirka 100 mennesker deltog i fejringen, der fandt sted i Arena Midt i Kjellerup.


Det var en helt igennem skøn dag med godt humør - og med mange gode og spændende indslag.


Glad projektleder og humørfyldt konferencier

En glad og stolt projektleder i Rummelig imidt, Søren Larsen, bød varmt velkommen, og han præsenterede resultater og erfaringer fra seks års arbejde med Rummelig imidt.


Dagens konferencier var Peter Mygind, og han sørgede på skønneste vis for at binde dagen sammen med godt humør, sjove og tankevækkende anekdoter, samt interesserede spørgsmål til oplægsholderne.

Mange gode indslag på scenen

Afskedsreceptionen bød på taler fra mange af Rummelig imidts gode partnere. Første taler var Lizette Risgaard, formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH), der holdt en flot festtale. Projekter imidt er ejet af FH-sektionerne i Midtjylland, og derfor er vi naturligvis meget glade for, at Lizette fandt tid til at deltage.


Peter Mygind underholdt med fortællinger fra sit eget liv, og endelig havde vi dygtige og gode partnere fra Randers Kommune (Camilla Gade), Syddjurs Kommune (Nadja Catrine Jung Hansen og Camilla Burger) og Aarhus Kommune (Anette Filtenborg, Pernille Rix og Thomas Laust Hansen) på scenen for at dele erfaringer fra et udpluk af Rummelig imidts borgerrettede indsatser, som de hver især har stået for.


Code of Care (Peter Nørgaard og Tommy Wølk) præsenterede den virksomhedsrettede indsats, som de har stået for i Rummelig imidt, og Kooperationen (Peter Kellermann Brandorff) holdt oplæg om Rummelig imidt-arbejdet med socialøkonomi.


Stor tak for alle de flotte og spændende oplæg.

Film, tegning og fuld musik

Dagens afskedsreception var også premieredag for vores Rummelig imidt-dokumentarfilm, som ANTV (Frederik Roland og Jeppe Olsen) har produceret for os. Lyset blev dæmpet, der var popcorn og cola, og den flotte film blev taget vel imod.


I filmen kommer man hele vejen rundt om Rummelig imidt og møder mange af de mennesker, der både hjælper og har fået hjælp via projektet. Du kan se filmen her.


Hele dagen havde vi glæde af et fremragende orkester, Løvetand Band, der spillede alt fra blues til pop og gav en dejlig atmosfære og stemning under hele arrangementet.

Endelig havde vi hyret Michael Eriksen fra Visuel Retning til at lave et visuelt referat fra dagen. Hans meget flotte tegning kan du se her:

Michael Eriksen, Visuel Retning.

Tak til alle

Tusind tak til alle jer, der var med til at gøre dagen til noget helt særligt.


Også stort tak til Lise Korsgaard fra Subziter, der har stået for planlægning og afvikling af afskedsreceptionen på fremragende vis - i samarbejde med "Team Rummelig imidt": Søren Larsen, Mathias Fischer og Anne Rahbek. Og tak til Pernille Torpdahl Andreasen, der hjalp til på dagen, samt til personalet i Arena Midt.


Tak til Anne Rahbek for at være fotograf på dagen.

266 visninger

コメント


bottom of page