Sekretariatet

Mød folkene bag Projekter imidt og læs mere om vores vision. Vi er otte medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel. Vi har stor erfaring med at løse projekter indenfor beskæftigelse, uddannelse, social ansvarlighed og socialøkonomi. Vores mål er at skabe lige muligheder for alle

Mikkel Munk-Hartge
Sekretariatsleder

+45 31 47 44 74

Mikkel er den daglige leder hos Projekter imidt. Mikkel har været med fra begyndelsen, og har næsen dybt nede i al den administration, der skal til, når man løser socialfondsstøttede projekter. Med andre ord er Mikkel en haj til Excel og er yderst metodisk i alt, hvad han foretager sig. Mikkel er oprindeligt uddannet cand. mag i philosophy and political science. Når Mikkel ikke er kontormus, bruger han sin fritid på shelterture med sine børn i skoven. Se mere om Mikkel på LinkedIn her.

Søren Larsen
Projektleder, RIM

+45 21 66 04 29

Søren er teamets faglige fyrtårn og er projektleder på Rummelig imidt. Med en fortid som blandt andet kontorleder hos Socialpædagogerne og konsulent hos LO har Søren oparbejdet sig en uvurderlig viden indenfor arbejdsmarkedspolitik. Derudover har Søren en fortid som sømand og har brugt mange år af sit liv på at sejle på de syv have. Både som navigatør, styrmand og kaptajn. I dag bliver det mest til vinterbadning og kvalitetstid i kolonihaven med sin hustru. Se mere om Søren på LinkedIn her.

Helle Gammelgaard
Projektleder, AUMI

+45 50 40 32 95

Helle er er teamets pædagogiske nørd og projektleder på Alle unge med imidt. Helle er nysgerrig af natur og har brugt sine uddannelser som folkeskolelærer og kandidat i pædagogisk sociologi alsidigt i både den private og offentlige sektor. Helle kan dermed både skrive forhenværende direktør i en kursusvirksomhed og projektkoordinator i en tænketank på CV’et. Derudover er Helle bidt af genbrugstøj og rejser til Berlin. Se mere om Helle på LinkedIn her.

Mathias Fischer
Kommunikationsansvarlig

+45 22 41 87 61

Mathias er teamets professionelle formidler og er kommunikationsansvarlig konsulent hos Projekter imidt. Mathias sætter en dyd i klar kommunikation og i at levere skarpe budskaber. Mathias er uddannet journalist og har bred erfaring indenfor tv, kommunikation og marketing. I fritiden fylder sport meget - både udøvende og betragtende. Af højdepunkter kan nævnes skolefodboldfinalen i Parken i 2003.  Se mere om Mathias på LinkedIn her.

+45 50 53 57 52

+45 61 70 20 71

Angelika Marning
Projektleder, RUG

Angelika er teamets innovative indspark. Trods sin unge alder er Angelika allerede mor til to, har flere års erfaring som projektkonsulent og samtidig rejst verden tynd. Angelikas faglige baggrund er indenfor international udvikling, og hun er skarp til at udvikle og sætte i gang. Med kreativt og ukuelig gåpåmod kaster Angelika sig over nye udfordringer, som i fritiden munder ud køkkenhaveprojekter, husrenovering og fiflerier på symaskinen. Se mere om Angelika på LinkedIn her.

Inge Toft
Bogholder

+45 50 53 57 52

Inge er teamets økonomiminister. Inge har en fortid i bankverdenen hos både Danske Bank og Jyske Bank, og hun sidder tungt på vores kassebeholdning. Der er ikke en kvittering eller faktura, der ikke bliver gennemgået minutiøst. Derudover er Inge en duracell-kanin, og hun flyver rundt til alt fra vinterbadning til spanskundervisning. Det er derfor ikke unormalt, at Inge tager en cha-cha-cha på kontoret. Se mere om Inge på LinkedIn her.

Iben Schack Sørensen
Økonomimedarbejder

+45 60 84 48 08

Iben er teamets skarpe øje. Iben har læst HA i erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet, og hun har nu kastet alle kræfter i sin kandidat i Business Intelligence. Iben arbejder med kvalitetssikringen i afrapporteringer, dokumentation og den løbende økonomistyring. Iben er ansat 10 timer om ugen i Alle unge med imidt. Når Iben ikke er begravet i studiebøgerne og regnearkene, løfter hun vægte i fitnesscenteret og folder sine kreative evner ud på keramikværkstedet. Læs mere om Iben på LinkedIn her.

+45 51 34 15 22

Morten Nørgaard
Projektkonsulent, AUMI

Morten er teamets metodiske ekspert og er forankringskonsulent i Alle unge med imidt. Morten har en fortid som pædagog og har videreuddannet sig med en kandidat i pædagogisk psykologi. Han har desuden et skarpt øje for databehandling, metode og forankring. Når Morten ikke udvikler modeller og indsamler metoder, tager han på bondegårdsferie med sine kone og to børn. 

 

Læs mere om Morten på LinkedIn her.

Anne Rahbek
Projektleder, RUG

+45 81 36 66 90

Anne er teamets kreative antropolog og projektleder (barselsvikar) på Rummelig Genstart. Anne har stor erfaring med at arbejde med mennesker med forskellige udfordringer, for eksempel psykisk sårbare, hjemløse og udsatte unge. Særligt skrap er hun til metode, udvikling og procesfacilitering, og hun har blandt andet undervist i metodeudvikling på Aarhus Universitet. Anne har også styr på de kreative udviklingsprocesser. Hun er nemlig selvstændig kunstner og kunsthåndværker, og hendes værker sælges i diverse butikker. Læs mere om Anne på LinkedIn.