top of page

Sekretariatet

Mød folkene bag Projekter imidt og læs mere om vores vision. Vi brænder for at gøre en forskel. Vi har stor erfaring med at drive projekter indenfor beskæftigelse, uddannelse, social ansvarlighed og socialøkonomi. Vores mål er at skabe lige muligheder for alle.

karton-vandret (002).jpg
am (1).JPG

+45 61 70 20 71

Angelika Marning
Sekretariatsleder
karton-vandret (002).jpg
Bonus.JPG
Helle Gammelgaard
Projektleder, UTGJ

+45 60 88 68 90

Angelika er teamets innovative indspark. Trods sin unge alder er Angelika allerede mor til tre, har flere års erfaring som projektkonsulent og samtidig rejst verden tynd. Angelikas faglige baggrund er indenfor international udvikling, og hun er skarp til at udvikle og sætte i gang. Med kreativt og ukuelig gåpåmod kaster Angelika sig over nye udfordringer, som i fritiden munder ud køkkenhaveprojekter, husrenovering og fiflerier på symaskinen. Se mere om Angelika på LinkedIn her.

karton-vandret (002).jpg
mn (1).JPG

+45 51 34 15 22

Morten Nørgaard
Projektkonsulent, UTGJ

+45 50 53 57 52

Morten er teamets metodiske ekspert og er projektkonsulent i Uddannelse til grønne job. Morten har en fortid som pædagog og har videreuddannet sig med en kandidat i pædagogisk psykologi. Han har desuden et skarpt øje for databehandling, metode og forankring. Når Morten ikke cykler til kontoret fra Lystrup for at udvikle modeller og indsamle metoder, tager han på bondegårdsferie med sin kone og to børn. 

Læs mere om Morten på LinkedIn her.

karton-vandret (002).jpg
Victor Stès
Økonomi- og dokumentationsmedarbejder
vs (2).JPG

+45 29 16 33 39

Victor er teamets grundige talknuser og økonomi og dokumentationsmedarbejder. Victors arbejdsopgaver består af at kvalitetssikre dokumentation, afrapportering til Erhvervsstyrelsen, samt generel økonomistyring på tværs af organisationens projekter. Victor arbejder på deltid for Projekter imidt, og derudover læser han HA med tilvalg i datalogi på BSS. Når Victor ikke er begravet i studiebøger eller arbejde hos os, så nyder han at jagte en puck, når han spiller ishockey i Aarhus. Læs mere om Victor på LinkedIn.

Helle er er teamets pædagogiske nørd og projektleder på Uddannelse til grønne job. Helle er nysgerrig af natur og har brugt sine uddannelser som folkeskolelærer og kandidat i pædagogisk sociologi alsidigt i både den private og offentlige sektor. Helle kan dermed både skrive forhenværende direktør i en kursusvirksomhed og projektkoordinator i en tænketank på CV’et. Derudover er Helle bidt af genbrugstøj, yoga og rejser til Berlin. Se mere om Helle på LinkedIn her.

karton-vandret (002).jpg
Mathias Fischer_web.jpg
Mathias Fischer
Kommunikationsansvarlig

+45 22 41 87 61

Mathias er teamets professionelle formidler og er kommunikationsansvarlig hos Projekter imidt. Mathias sætter en dyd i klar kommunikation og i at levere skarpe budskaber. Mathias er uddannet journalist og har bred erfaring indenfor tv, kommunikation og marketing. I fritiden fylder sport meget - både udøvende og betragtende. Af højdepunkter kan nævnes skolefodboldfinalen i Parken i 2003.  Se mere om Mathias på LinkedIn her.

karton-vandret (002).jpg
it (1).JPG
Inge Toft
Bogholder

+45 50 53 57 52

Inge er teamets økonomiminister. Inge har en fortid i bankverdenen hos både Danske Bank og Jyske Bank, og hun sidder tungt på vores kassebeholdning. Der er ikke en kvittering eller faktura, der ikke bliver gennemgået minutiøst. Derudover er Inge en duracell-kanin, og hun flyver rundt til alt fra vinterbadning til spanskundervisning. Det er derfor ikke unormalt, at Inge tager en cha-cha-cha på kontoret. Se mere om Inge på LinkedIn her.

bottom of page