Sekretariatet

Mød folkene bag Projekter imidt og læs mere om vores vision. Vi brænder for at gøre en forskel. Vi har stor erfaring med at løse projekter indenfor beskæftigelse, uddannelse, social ansvarlighed og socialøkonomi. Vores mål er at skabe lige muligheder for alle

+45 31 47 44 74

karton-vandret (002).jpg
Nr05.jpg
Helle Gammelgaard
Projektleder, AUMI

+45 50 40 32 95

Helle er er teamets pædagogiske nørd og projektleder på Alle unge med imidt. Helle er nysgerrig af natur og har brugt sine uddannelser som folkeskolelærer og kandidat i pædagogisk sociologi alsidigt i både den private og offentlige sektor. Helle kan dermed både skrive forhenværende direktør i en kursusvirksomhed og projektkoordinator i en tænketank på CV’et. Derudover er Helle bidt af genbrugstøj og rejser til Berlin. Se mere om Helle på LinkedIn her.

karton-vandret (002).jpg
Nr09.jpg
Søren Larsen
Projektleder, RIM

+45 21 66 04 29

Søren er teamets faglige fyrtårn og er projektleder på Rummelig imidt. Med en fortid som blandt andet kontorleder hos Socialpædagogerne og konsulent hos LO har Søren oparbejdet sig en uvurderlig viden indenfor arbejdsmarkedspolitik. Derudover har Søren en fortid som sømand og har brugt mange år af sit liv på at sejle på de syv have. Både som navigatør, styrmand og kaptajn. I dag bliver det mest til vinterbadning og kvalitetstid i kolonihaven med sin hustru. Se mere om Søren på LinkedIn her.

karton-vandret (002).jpg
Angelika Marning_web.jpg

+45 61 70 20 71

Angelika Marning
Projektleder, RUG

Angelika er teamets innovative indspark. Trods sin unge alder er Angelika allerede mor til tre, har flere års erfaring som projektkonsulent og samtidig rejst verden tynd. Angelikas faglige baggrund er indenfor international udvikling, og hun er skarp til at udvikle og sætte i gang. Med kreativt og ukuelig gåpåmod kaster Angelika sig over nye udfordringer, som i fritiden munder ud køkkenhaveprojekter, husrenovering og fiflerier på symaskinen. Se mere om Angelika på LinkedIn her.

karton-vandret (002).jpg
Mathias Fischer_web.jpg
Mathias Fischer
Kommunikationsansvarlig

+45 22 41 87 61

Mathias er teamets professionelle formidler og er kommunikationsansvarlig konsulent hos Projekter imidt. Mathias sætter en dyd i klar kommunikation og i at levere skarpe budskaber. Mathias er uddannet journalist og har bred erfaring indenfor tv, kommunikation og marketing. I fritiden fylder sport meget - både udøvende og betragtende. Af højdepunkter kan nævnes skolefodboldfinalen i Parken i 2003.  Se mere om Mathias på LinkedIn her.

karton-vandret (002).jpg
Anne Rahbek
Projektleder, RUG
Anne_Rahbek_edited.jpg

+45 81 36 66 90

karton-vandret (002).jpg
Nr02.jpg
Inge Toft
Bogholder

+45 50 53 57 52

+45 50 53 57 52

Anne er teamets kreative antropolog og projektleder (barselsvikar) på Rummelig Genstart. Anne har stor erfaring med at arbejde med mennesker med forskellige udfordringer, for eksempel psykisk sårbare, hjemløse og udsatte unge. Særligt skrap er hun til metode, udvikling og procesfacilitering, og hun har blandt andet undervist i metodeudvikling på Aarhus Universitet. Anne har også styr på de kreative udviklingsprocesser. Hun er nemlig selvstændig kunstner og kunsthåndværker, og hendes værker sælges i diverse butikker. Læs mere om Anne på LinkedIn.

karton-vandret (002).jpg
Victor Stès
Økonomi- og dokumentationsmedarbejder
Victor_Stés.jpg

+45 29 16 33 39

Victor er teamets grundige talknuser og økonomi og dokumentationsmedarbejder. Victors arbejdsopgaver består af at kvalitetssikre dokumentation, afrapportering til erhvervsstyrelsen, samt generel økonomistyring på tværs af organisationens projekter. Victor arbejder på deltid for Projekter imidt, og derudover læser han HA med tilvalg i datalogi på BSS. Når Victor ikke er begravet i studiebøger eller arbejde hos os, så nyder han at jagte en puck, når han spiller ishockey i Aarhus. Læs mere om Victor på LinkedIn.

Inge er teamets økonomiminister. Inge har en fortid i bankverdenen hos både Danske Bank og Jyske Bank, og hun sidder tungt på vores kassebeholdning. Der er ikke en kvittering eller faktura, der ikke bliver gennemgået minutiøst. Derudover er Inge en duracell-kanin, og hun flyver rundt til alt fra vinterbadning til spanskundervisning. Det er derfor ikke unormalt, at Inge tager en cha-cha-cha på kontoret. Se mere om Inge på LinkedIn her.

karton-vandret (002).jpg
Morten-Noergaard_web.jpg

+45 51 34 15 22

Morten Nørgaard
Projektkonsulent, AUMI

Morten er teamets metodiske ekspert og er forankringskonsulent i Alle unge med imidt. Morten har en fortid som pædagog og har videreuddannet sig med en kandidat i pædagogisk psykologi. Han har desuden et skarpt øje for databehandling, metode og forankring. Når Morten ikke udvikler modeller og indsamler metoder, tager han på bondegårdsferie med sine kone og to børn. 

 

Læs mere om Morten på LinkedIn her.