top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Sekretariatsleder forlader Projekter imidt

Sekretariatsleder, Mikkel Munk-Hartge, takker af hos Projekter imidt, da han har valgt at søge nye udfordringer.


Mikkel Munk-Hartge har været med på Projekter imidt-holdet nærmest helt fra begyndelsen. Således har han i cirka seks år været med til at arbejde for lige muligheder for alle og været den daglige leder på sekretariatet i Aarhus.


Nu har Mikkel imidlertid valgt at søge nye udfordringer, og han takker derfor af hos Projekter imidt ved udgangen af september 2021.


"Det har været seks gode og spændende år, jeg har haft hos Projekter imidt. Jeg har været utrolig glad for at være her. Og jeg er stolt af sekretariatets udvikling, og den forskel vi gør i rigtig mange menneskers liv via vores projekter," siger Mikkel Munk-Hartge.

Mikkel Munk-Hartge (tv) takker af hos Projekter imidt.

Mikkel Munk-Hartge glæder sig til nye karrieremæssige eventyr, men samtidig vil han savne kollegaskabet på sekretariatet.


"Det er nogle enormt dygtige kollegaer, som jeg vil komme til at savne. Vi har et godt hold og sammenhold, som jeg har nydt at være en del af, så det er naturligvis lidt vemodigt at sige farvel. Det vigtigste er dog, at det væsentlige og meningsfulde arbejde i Projekter imidt bliver ført godt videre, og det er jeg helt sikker på vil være tilfældet," siger Mikkel Munk-Hartge.


Projekter imidt takker Mikkel for indsatsen

Hos Projekter imidt er det nu også blevet tid til at tage afsked med Mikkel Munk-Hartge, der har været et stort aktiv og en yderst vellidt sekretariatsleder.


"Mikkel har været med i Projekter imidt næsten siden starten i 2016. Han har været drivkraften for, at Projekter imidt har udviklet sig så godt, som det har - både i kommuner og hos andre samarbejdspartnere. Mikkel har en stor del af æren for Projekter imidts udvikling, og for at vores arbejde bliver bemærket i FH på landsplan," siger direktør i Projekter imidt, Kresten Vendelboe.


Direktøren i Projekter imidt ønsker Mikkel Munk-Hartge alt det bedste fremover.


"Alting har sin tid. Vi har fuld forståelse for, at Mikkel vil videre. Vi havde naturligvis gerne set ham blive, men vi ønsker ham al muligt held og lykke," siger Kresten Vendelboe.


Søger ny sekretariatsleder

Med Mikkels farvel søger Projekter imidt lige nu en ny sekretariatsleder.


Den kommende sekretariatsleder vil få ansvaret for den daglige ledelse af sekretariatets cirka 10 medarbejdere, den overordnede økonomistyring, samt udviklingen af kommende projekter.


Ansøgningsfrist er den 12. oktober. Se stillingsopslaget her.

212 visninger

Comments


bottom of page