top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Iben Schack Sørensen stopper hos Projekter imidt. Victor Stès tager over

Opdateret: 9. jul. 2021

Efter 2,5 år hos Projekter imidt stopper Iben Schack Sørensen. Victor Stès, der til dagligt læser erhvervsøkonomi, tager over og er ansat som ny studentermedarbejder.


Iben Schack Sørensen forlader Projekter imidt efter i 2,5 år at have arbejdet med blandt andet kvalitetssikringen i affrapporteringer, dokumentation og løbende økonomistyring.


Iben har nemlig netop fået nyt arbejde, efter hun for ganske nyligt blev færdiguddannet med en kandidat i Business Intelligence.


"Det er trist at sige farvel til en masse gode kollegaer og samarbejdspartnere i hele regionen. Jeg har haft 2,5 gode og lærerige år, hvor jeg har fået lov til at udvikle mig fagligt og fået et indgående indblik i arbejdet med at skabe lige muligheder for alle. Mit job har været meningsfyldt, og jeg ved, at jeg har været med til at gøre en forskel. Jeg er utrolig glad for den tillid, mine kollegaer har vist mig, og jeg glæder mig til at komme forbi til en kop kaffe," siger Iben. 


Iben har første arbejdsdag den 1. august hos Unit It, hvor hun er ansat som Business intelligence Konsulent.


Vi takker Iben for indsatsen og det gode arbejde, og vi ønsker hende alt det bedste fremover.

Victor Stès ny mand hos projekter imidt


Afløseren for Iben er allerede fundet, og vi er meget glade for at byde Victor Stès velkommen hos Projekter i midt, hvor han er ansat som ny studentermedarbejder.


Victor læser til dagligt erhvervsøkonomi, og han tager over på Ibens opgaver fremover.


Vi ser frem til at have Victor som kollega på sekretariatet ved Skt. Knuds Torv i Aarhus.

89 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Σχόλια


bottom of page