top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Webinar afholdt om EU's Social Economy Action Plan - se video

Opdateret: 7. mar. 2022

Onsdag den 2. marts 2022 afholdte Komitéen for Socialøkonomi, Sociale Entreprenører i Danmark og Rummelig Genstart webinar om EU's Social Economy Action Plan. Her kan du læse om arrangementet og se en videooptagelse fra dagen.

Den nye Social Economy Action Plan, der sætter retningen for udviklingen af det socialøkonomiske felt i Europa fra 2021-2030, var på dagsordenen til webinar den 2. marts 2022.


Ved webinaret gav Margit Perko, der arbejder i EU-Kommissionens afdeling for Beskæftigelse, sociale forhold og inklusion, en grundig gennemgang af det konkrete indhold af Social Economy Action Plan. Se Margit Perkos oplæg her.


Derudover gav Marianne Vind, medlem af Europa Parlamentet for Socialdemokratiet, sit bud på, hvad den nye Social Economy Action Plan kan komme til at betyde i en dansk kontekst.


Anne Rahbek fra Rummelig Genstart og Per Bach fra Sociale Entreprenører i Danmark var "værter" ved dagens webinar, der var arrangeret i samarbejde mellem Rummelig Genstart, Komitéen for Socialøkonomi og Sociale Entreprenører i Danmark.


Se video fra webinaret

Er du nysgerrig, eller har du lyst til at vide mere om, hvad der blev talt om ved webinaret, så kan du se webinaret optaget i sin fulde længde i videoen her:

Læs referat af Per Bach fra Sociale Entreprenører i Danmark

Per Bach fra Sociale Entreprenører i Danmark har skrevet en længere opsamling fra dagens webinar, som du kan læse på Sociale Entreprenører i Danmarks hjemmeside.

Hvad er Social Economy Action Plan?

Herunder kan du se en video fra EU, der forklarer, hvad den nye Social Economy Action Plan er, og hvilke fordele planen har.

Læs mere og se fremtidige arrangementer

På Rummelige Genstarts hjemmeside kan du læse mere og holde dig opdateret på lignende fremtidige arrangementer.


30 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page