top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Projektdeltagere bygger bæredygtige bænke til SKILLS 2024

Projektdeltagere i Uddannelse til grønne job er blandt de FGU Midtjylland-elever, der den seneste tid har bygget bæredygtige bænke af genbrugsmaterialer. Bænkene udstilles ved SKILLS 2024 i Roskilde, hvor de er en del af et landsdækkende FGU bænkeprojekt. Hos FGU Midtjylland er de glade for bænkeprojektet, da de gerne vil lære deres elever at tænke bæredygtigt og være miljøbevidste.

FGU Midtjylland-elever har fremstillet to bænke af genbrugstræ. Foto: FGU Midtjylland

Elever på FGU Midtjyllands skoler i Silkeborg og Viborg har den seneste tid arbejdet kreativt med genbrugsmaterialer for at fremstille bænke, der skal repræsentere skolen ved Bænkeprojektet ved SKILLS 2024 i Roskilde.


Projektdeltagere fra Uddannelse til grønne job er blandt de arbejdsomme elever, der har fremstillet to bænke udelukkende ved at benytte genanvendte materialer.


"Med deltagelsen i bænkeprojektet ønsker vi at skabe fokus på bæredygtighed i vores undervisning," siger Birger Saugmann, projektmedarbejder hos FGU Midtjylland.


Bænke afspejler skoles profil

Idéen med bænke-projektet er blandt andet, at bænkene skal afspejle skolens profil og særlige kendetegn, og da FGU Midtjylland er med i Uddannelse til grønne job, besluttede de at lave genbrugsbænke.


"Som led i deltagelsen i Uddannelse til grønne job, har eleverne lavet bænkene i genbrugsmaterialer," siger Birger Saugmann.


Hos FGU Midtjylland er man glad for deltagelsen i bænkeprojektet, især fordi det har givet mulighed for at udvikle elevernes tankegang.


"Vi forsøger at udvikle elevernes mindset om bæredygtighed og genanvendelse og få dem til at se miljøvenlige muligheder," siger Birger Saugmann.


Efter SKILLS 2024 står bænkene nu samlet i Roskilde som et vartegn og minde om afholdelsen af SKILLS i byen. Det er tanken, at bænkene blandt andet skal give et billede af FGU som helhed og den forskellighed og diversitet, der findes på skolerne.

37 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page