top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Ny sekretariatsleder til Projekter imidt

Opdateret: 1. jun. 2022

Angelika Marning er ny sekretariatsleder hos Projekter imidt. Angelika er allerede ansat hos Projekter imidt, og hun er i øjeblikket på barsel. Når hun vender tilbage til februar 2022 bliver det ikke som projektleder i Rummelig Genstart som hidtil, men nu som sekretariatsleder.


Det blev et velkendt ansigt, der i dag - den 4. november 2021 - blev præsenteret som ny sekretariatsleder for kollegaerne i Projekter imidt.


Ved sekretariatsmødet kunne direktør i Projekter imidt, Kresten Vendelboe, nemlig løfte sløret for, at det var den hidtidige projektleder i projekt Rummelig Genstart, Angelika Marning, der havde fået jobbet som sekretariatsleder.

Angelika Marning, nyudnævnt sekretariatsleder for Projekter imidt.

"Fagbevægelsens projektsekretariat i Region Midtjylland, Projekter imidt, kan noget ganske særligt, og det er derfor med stor glæde, at jeg tiltræder som sekretariatsleder i det nye år," siger Angelika Marning.


Angelika ser frem til de nye udfordringer, der venter hende efter endt barsel.


"Jeg er meget ydmyg overfor opgaven med at drive Projekter imidt videre, og jeg glæder mig til – sammen med alle medarbejderne og en lang række dygtige samarbejdspartnere - at fortsætte med at gøre en forskel for nogle af de allermest udsatte mennesker i vores samfund."


Når Angelika returnerer i det nye år - som sekretariatsleder - vil hun fortsætte med at knokle for de mennesker i vores samfund, der har brug for lidt ekstra hjælp til at lykkes med uddannelse og job.


"Vi kigger ind i en fremtid, hvor økonomien er i opsving, behovet for arbejdskraft er tårnhøjt, og ledigheden er lav. Men der er fortsat mennesker, der kæmper med at gennemføre en uddannelse eller få foden indenfor på arbejdsmarkedet, og som har brug for en håndsrækning for at lykkes. Derfor samler vi aktører på tværs af uddannelses- og arbejdsmarkedsområdet med visionen om at skabe lige muligheder for alle," siger Angelika Marning.


Angelika overtager stillingen som sekretariatsleder fra Mikkel Munk-Hartge, der i september 2021 valgte at søge nye udfordringer.


Anne Rahbek, der i øjeblikket er projektleder i Rummelig Genstart i et barselsvikariat for Angelika, er i dag blevet tilbudt at overtage projektlederstillingen, som Angelika altså nu ikke returnerer til, og Anne har accepteret tilbuddet. Læs mere om dette her.

146 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page