top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Nye flyers skal promovere uddannelsesprojekt overfor unge og virksomheder

To nye projektflyers skal promovere Uddannelse til grønne job overfor unge mulige projektdeltagere samt overfor virksomheder, der skal motivere unge til at uddanne sig mod jobs, som styrker den grønne omstilling. De to flyers er blevet til i samarbejde med FGU Midt-Vest, og forhåbningen er, at de vil give ekstra synlighed og hjælpe med rekrutteringen til projektet.

Foto: FGU Midt-Vest

Projekter imidt har, i samarbejde med projektpartnerne fra FGU Midt-Vest, produceret to projektflyers, der skal bruges til at promovere Uddannelse til grønne job og projektets muligheder.


Den ene flyer skal bruges til promovering overfor FGU-elever, der kan have brug for projektets muligheder for ekstra støtte for at gennemføre FGU og efterfølgende en erhvervsuddannelse for i sidste ende at kunne indgå i den arbejdsstyrke, der skal løfte den grønne omstilling i Danmark.


Den anden flyer er målrettet virksomheder, som får mulighed for at hjælpe med at motivere og løfte unge mennesker mod et givende arbejdsliv i den grønne omstilling, samtidig med at de styrker deres egen CSR-strategi ved at tage et socialt ansvar.


Se begge de nye projektflyers herunder. Billederne i de to flyers er fra FGU Midt-Vest.

Hos Projekter imidt håber vi, at de nye flyers gør det let at forstå og overskue, hvorfor Uddannelse til grønne job er et givende projekt at være med i - hvad enten man er et ungt menneske på FGU, eller en virksomhed, som vil være med til at gøre en forskel.

39 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page