top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

VIDEO: Randers-borgere får hjælp af medarbejdermentorer i Rummelig Genstart-projekt

Opdateret: 12. sep. 2022

I en ny video møder du tre Randers-borgere, der alle har haft stor gavn af at have en medarbejdermentor på arbejdspladsen. Den nye video er produceret af Projekter imidt og skal bruges i forbindelse med et medarbejdermentor-kursusforløb i Randers Kommune, som forløber over fire uddannelsesdage, og som er en del af kommunens Rummelig Genstart-projekt. Her skal videoen bidrage til at vise borgernes perspektiv på at få medarbejdermentorstøtte.

Mia Olesen er glad for den medarbejdermentorstøtte, hun har fået på sin arbejdsplads hos Saint-Gobain.

I Randers Kommunes Rummelig Genstart-projekt bliver der blandt andet arbejdet med at uddanne medarbejdermentorer. Medarbejdermentorerne bliver trænet i at hjælpe og støtte nye kollegaer med særlige behov i CSR-job, fleksjob, udviklende praktikker, eller andre individuelle tilbud.


Vi har talt med tre borgere, der har haft glæde af medarbejdermentorstøtte, og i videoen her møder du Mia, Carsten og Thomas, der hver især sætter ord på, hvad det har betydet for dem at have en medarbejdermentor.

Video skal bruges som led i uddannelse af nye medarbejdermentorer

Videoen med de tre Randers-borgere, der har fået medarbejdermentorstøtte, skal bruges i et medarbejdermenter-kursusforløb i Randers Kommune. Her skal videoen bidrage til at vise borgernes perspektiv på at få medarbejdermentorstøtte.


Kursusforløbet er en del af Randers Kommunes Rummelig Genstart-projekt.


De kommende medarbejdermentorer skal i fremtiden hjælpe endnu flere Randers-borgere med særlige behov og være en ekstra støtte for disse på arbejdspladserne i kommunen.


177 visninger

Comments


bottom of page