top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Portrætfilm - Sara fik hjælp i Futurum 3,0

Elever fra Potemkin - Den Jyske Filmskole har produceret denne flotte portrætfilm med Sara Mathilde Faramarzi, der har deltaget i Rummelig Genstart-projektet Futurum 3,0, der drives af Aarhus Kommune. Vi har fået lov at dele filmen, hvori Sara blandt andet fortæller om, hvordan en virksomhedskonsulent i Futurum 3,0 har hjulpet hende videre i virksomhedspraktik, hvor hun trives trods sine psykiske udfordringer.

31-årige Sara Mathilde Faramarzi har gennem livet kæmpet med en række psykiske udfordringer, men med hjælp fra en virksomhedskonsulent fra Futurum 3,0 er hun nu kommet i praktik hos en fotoservice-virksomhed, hvor hun trives.


"Det er lidt som om, at alle de års pinsler jeg har været igennem, de ligger bag mig nu, og jeg er klar til at genstarte livet."


Sådan siger Sara i portrætfilmen, der er produceret af elever fra Potemkin - Den Jyske Filmskole.


"Det er vildt, at man kan gå fra, at ens sygdom er så ekstrem, at den gør, at man ønsker at dø, til at have fået så meget styr på ens liv - og livsglæde og livsvilje tilbage - til at man står og har overskud til at starte på en praktikplads," siger Sara.


Virksomhedskonsulent har hjulpet Sara

For Sara har det været et vendepunkt, at hun har fået en virksomhedskonsulent i Futurum 3,0, der virkelig har hjulpet og støttet hende.


"Jeg har fået en virksomhedskonsulent nu, som er virkelig et godt match. Det giver mig en fordel, at det er en virksomhedskonsulent, der ved noget om, hvordan det er at være psykisk syg."


Virksomhedskonsulenten har hjulpet Sara i praktik hos fotoservice-virksomheden Cewe, og her har Sara det godt.


"I det hele taget har jeg bare følt mig tilpas der, og jeg føler, mit arbejde gør en forskel for dem, så det er jo mega fedt. Og de faglige opgaver er lige præcis indenfor det område, jeg er uddannet, så det er prikken over i'et," siger Sara.


Læs mere om Rummelig Genstart-projektet Futurum 3,0, hvor Sara har fået hjælp:


86 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page