top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Webinar: Hør om succesfulde engelske socialøkonomiske partnerskaber

Opdateret: 9. mar. 2022

Rummelig Genstart og Sociale Entreprenører i Danmark inviterer til webinar den 17. marts 2022. Her får du oplæg om succesfulde engelske socialøkonomiske partnerskaber, og du bliver klogere på, hvorfor England generelt er godt kørende på det socialøkonomiske område.

Kom til webinar den 17. marts 2022 klokken 15:00-16:15 og bliv inspireret af et par konkrete succeshistorier fra det engelske om socialøkonomiske virksomheder, der har dannet givtige partnerskaber med traditionelle private virksomheder.


Du kommer også til at høre om Social Enterprise UKs arbejde med at fremme den slags samarbejder gennem deres Buy Social Corporate Challenge kampagne.


I det hele taget er England et af de lande i verden, hvor der er størst vækst og udvikling for socialøkonomiske virksomheder. Det gælder både i forhold til politikere og regerings interesse for området og i forhold til de aktiviteter, der sættes i værk af forskellige aktører for at støtte socialøkonomiske virksomheder.


Vi håber derfor, at de engelske eksempler kan inspirere til udviklingen af partnerskaber mellem socialøkonomiske- og private virksomheder i Danmark.


Læs mere om arrangement, oplægsholdere - og tilmeld dig via linket herunder. Arrangementet foregår på engelsk.


30 visninger

Comments


bottom of page