top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Theiss efter hjælp fra Alle unge med imidt: "Jeg har lært at forvalte min energi til hele dagen"

Theiss Heldblad er en af de unge, der i år har deltaget i Alle unge med imidt-indsatsen #KomMeds Mandagsgruppe for unge med forskellige udfordringer. Her har Theiss fået noget socialt, som han mangler på sit onlinestudie, og så har han lært at forvalte sin energi bedre, så der nu også er energi til lektier sidst på dagen.

Foto: Theiss Heldblad.

For Theiss Heldblad har #KomMeds Mandagsgruppe været en kæmpe hjælp for trivsel, energi og studieliv.


Mandagsgruppen er for unge med forskellige udfordringer. De unge i gruppen mødes ugentligt i Holstebro for blandt andet at forbedre deres sociale trivsel - og i sidste ende styrke mulighederne for at gennemføre deres uddannelser.


"For mig er det ufatteligt positivt at have fået en vennegruppe - eller ekstern familie - at mødes med en gang om ugen. Her kan vi føle os hjemme, og vi behøver ingen facader, for her er ingen, der dømmer" siger Theiss Heldblad.


Hjælp til energiforvaltning

Theiss har ADD, er ordblind og har søvnforstyrrelser, og derfor har det været godt for ham at få hjælp i Mandagsgruppen til at lære at forvalte sin energi og på den måde få lettere ved studierne på EUC Business.


"Det bedste ved Mandagsgruppen har været, at jeg har lært - og fået en forklaring på - hvordan jeg bedst muligt energiforvalter, så der er energi til hele dagen," siger Theiss.


Theiss mener, at denne nye viden har gavnet hans muligheder for at overkomme studierne på en god måde.


"Jeg har fået et godt indblik i mine egne problematikker, og hvordan jeg kan håndtere dem. For eksempel kan jeg nu skabe et bedre overblik over, hvornår jeg har fritid, og hvornår jeg skal lave noget, så det ikke bliver overvældende."


Forbedret socialt liv

Theiss har også fået et bedre socialt liv, hvilket er specielt gavnligt for ham, da han studerer online, hvor han ikke møder så mange mennesker.


"Vi har været på caféer, spillet padeltennis, spillet fodboldgolf, kongespil, cricket, spist grillmad, spillet brætspil og spist kage," siger Theiss.


Theiss Heldblad har tænkt sig at blive i Mandagsgruppen så længe som muligt, da gruppen er god for ham.

70 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page