top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Søren Larsen blev fejret med manér ved festlig afskedsreception

Onsdag den 30. marts 2022 holdt Projekter imidt afskedsreception for projektleder i Rummelig imidt, Søren Larsen, der går på pension. Receptionen blev afholdt hos biografen Øst for Paradis i Aarhus, og her blev Søren fejret med godt humør efter alle kunstens regler.

Der var godt humør og mange gæster i stemningsfulde Øst for Paradis, da vi onsdag den 30. marts 2022 fejrede Søren Larsen, der går på pension.


Cirka 50 gæster var med til at fejre Søren, og den festlige bon voyage-reception bød blandt andet på flere taler, flotte gaver, lækker isbar fra Zig'is og underholdende filmfremvisning.


Det hele var med til at give en festlig stemning og sende Søren godt videre til den nye tilværelse, der venter ham.

Flotte ord til Søren

Receptionen bød på taler fra tidligere LO Aarhus-formand, Hans Halvorsen, sekretariatsleder i Projekter imidt, Angelika Marning, samt fra Bestyrelsesformand for Projekter imidt, Helge Albertsen.


I talerne blev Søren blandt andet takket for indsatsen i arbejdet, samt for hans måde at være på som menneske og kollega.

Bestyrelsesformand, Helge Albertsen, holdt tale for Søren Larsen og takkede ham for indsatsen gennem årene.

Søren Larsen tog desuden selv ordet og fortalte et par anekdoter - og sagde tak til alle for opmærksomheden på dagen - samt for årene på arbejdsmarkedet og hos Projekter imidt.

Videohilsner og film i biografen

Efter taler, champagne, snacks og is indtog vi biografsalens mørke, hvor vi så en række filmhilsner samlet og klippet sammen til Søren fra blandt andre nuværende og tidligere kollegaer og samarbejdspartnere, samt Sørens hustru.


Derefter så vi den store dokumentarfilm om Rummelig imidt, hvor det er tydeligt at se, hvor stort og betydningsfuldt et projekt, Søren Larsen har været projektleder for.

Tak til alle der var med til at gøre dagen til en god en af slagsen. Herunder flere billeder fra receptionen:


153 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page