top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Rummelig imidts metodebog er færdig | Sidste to videoer er tilføjet

Nu kan vi endelig dele en helt færdig udgave af Rummelig imidts metodebog. De sidste to animationsvideoer - om Ovartaci Jobs og Bylivsjob - er nemlig nu blevet tilføjet, og dermed er projektets online metodebog nu komplet. Rummelig imidt var et metodeudviklingsprojekt, og derfor er det vigtigt for os - med denne bog - at kunne fremvise alle projektets borgerrettede indsatser - på en levende måde med animationsvideoer, videointerviews, beskrivelser af indsatser og meget mere - så andre kan blive inspireret af metoderne og måske bruge dem fremadrettet.

Rummelig imidts metodebog er nu endelig blevet helt færdig. De sidste to animationsfilm - om de borgerrettede indsatser Ovartaci Jobs og Bylivsjob - er blevet tilføjet til den online metodebog, der dermed er komplet.


Bogen er nu en over 40-siders sammenkogt fon, der rummer al den indsamlede viden og erfaring fra Rummelig imidt - kogt helt ind til benet.


Arbejdet med metodebogen er sket i samarbejde med Pluss Leadership, der har været Rummelig imidts partner med hensyn til følgeforskning. Animationsfilmene i metodebogen er produceret af Jimi Holstebro - i samarbejde med Projekter imidt.


Beskrivelser af alle borgerrettede indsatser

Erfaringer og læring fra Rummelig imidt er kontinuerligt blevet evalueret, og der er samtidig blevet justeret igennem projektets levetid på en sådan måde, at vi ved projektets afslutning i foråret 2022 stod tilbage med de bedst mulige og mest brugbare resultater og erfaringer.

Det er disse erfaringer, du nu kan læse mere om i metodebogen, hvor alle Rummelig imidts borgerrettede indsatser er blevet taget under kærlig behandling.

Alle Rummelig imidts borgerrettede indsatser er beskrevet i metodebogen med tekst, animationsvideo og videointerview med projektpartnerne.

Vi håber, de mange gode erfaringer lever videre

Med udgivelsen af Rummelig imidts metodebog er vores forhåbning nu, at der sidder mennesker derude, der lader sig inspirere, så nogle af de mange brugbare og gavnlige metoder, udviklet i Rummelig imidt, kommer endnu flere mennesker på kanten af arbejdsmarkedet til gode.


Hos Projekter imidt ønsker vi lige muligheder for alle, og det betyder i nogle tilfælde, at nogle mennesker skal bruge lidt ekstra hjælp for at komme tættere på arbejdsmarkedet.


I Rummelig imidts metodebog er der mange eksempler på nytænkning af beskæftigelsesområdet, som kommer ledige på kanten til gavn. Rigtig god læsning.62 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page