Erfaringer fra Rummelig imidt-aktivitet, som SIND Erhverv stod bag i Odder Kommune og Aarhus Kommune, danner nu grobund for et nyt projekt, der skal hjælpe udsatte borgere i Silkeborg Kommune og Norddjurs Kommune. Projektet har fået doneret 5,24 millioner kroner fra Den A.P Møllerske Støttefond.
Det er erfaringer fra Rummelig imidt-aktivitet, der nu skal hjælpe 140 borgere og deres familier i Silkeborg Kommune og Norddjurs Kommune i projekt "Rampen til det gode arbejdsliv". Det skriver SIND Erhverv i en pressemeddelelse.
47-årige Ulla Kaas Zastrow er en af deltagerne fra Rummelig imidt-aktiviteten, der for første gang har fået fast job, som hun stortrives i:
”Jeg er fire dage om ugen på en arbejdsplads, hvor opgaverne passer perfekt til mig. Her er både kolleger i fleksjob og på almindelige vilkår, og samarbejdet er godt. Det betyder meget for mig at være en del af en arbejdsplads,” siger hun.
Også Ulrich Stæhr har haft stor gavn af at være med i Rummelig-imidt aktiviteten:
”Det har været et godt forløb. Jeg ville ønske for andre i samme situation, at der i hele Danmark var mulighed for at have nogen at tale med, når man finder og begynder i et fleksjob,” siger han i pressemeddelelsen.
Det nye projekt løber frem til 2024. Formålet med projektet er at få flere fleksjobgodkendte borgere med psykisk sygdom eller sårbarhed ind på arbejdsmarkedet.
Comments