top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Projekter imidt til konference om "Arbejdskraft til en grøn fremtid"

Torsdag den 25.08.2022 var sekretariatsleder for Projekter imidt, Angelika Marning, og projektleder i Rummelig Genstart, Anne Rahbek, digitale deltagere ved en stor konference om "arbejdskraft til en grøn fremtid". Konferencen var arrangereret af CONCITO og Mandag Morgen, og blandt de mange deltagere i debatten var formand for FH, Lizette Risgaard, beskæftigelsesminister, Peter Hummelgaard (S), og formand for CONCITO, Connie Hedegaard.

Sekretariatsleder for Projekter imidt, Angelika Marning, og projektleder i Rummelig Genstart, Anne Rahbek, var torsdag den 25.08.2022 med som digitale deltagere ved CONCITO og Mandag Morgens konference "Arbejdskraft til en grøn fremtid".


De to overværede en række indlæg og præsentationer - blandt disse en præsentation om "et mere bærdygtigt samfund" ved strategidirektør i Tænketanken Mandag Morgen, Lisbeth Knudsen.


Debat om grøn arbejdskraft i fremtiden

Efter arrangementets præsentationer stod den på to runder med paneldebatter.


I første runde blev det diskuteret , hvordan vi får tilstrækkelig grøn arbejdskraft og får alle med i omstillingen. Her deltog blandt andre formand for FH, Lizette Risgaard.


Anden debatrunde handlede især om, hvilke kompetencer der er brug for på arbejdsmarkedet til den grønne omstilling.


Konferencen fandt fysisk sted hos Pension Danmark i København.

58 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page