top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Projekt SES på Fregatten

Der har været afholdt ungeevent i Alle unge med imidt-aktiviteten Projekt SES. Her gik turen til Ebeltoft og Fregatten Jylland.


Vi har fået en lille rapport tilsendt fra projektkoordinator Tine Hoffmann, efter at Projekt SES har været på udflugt til Fregatten Jylland. Hun fortæller:


”De unge foreslog selv en tur udenfor Grenaa, og valget faldt på Ebeltoft. Vi besøgte Fregatten Jylland, hvor vi fik en rigtig god rundvisning med spændende fortællinger om livet på Fregatten Jylland i 1800-tallet. Derefter gik vi en tur på havnen og spiste frokost på Karens Køkken.

Et særligt opmærksomhedspunkt ift. vores målgruppe er jo forberedelse – og som eksempel på det, kan vi nævne, at de unge havde fået et link til menukortet på Karens Køkken, så de derhjemme kunne forberede sig på, hvad de gerne ville spise. Det gav ro, og de unge undgik at være nervøse for, om der nu var noget de kunne lide osv.


Vi havde nogle hyggelige timer sammen, og gruppen havde en oplevelse af at vove sig ud i noget nyt, men i et trygt fællesskab,” siger projektkoordinator Tine Hoffmann.


Formålet med ungeevents er, at de unge får mulighed for at se sig selv som en del af noget større, og at de motiveres til at fortsætte i AUMI.

18 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page