top of page
  • Forfatters billedeTue Germundsson

Nyt projekt: En kreativ træningsbane skal bane vejen til arbejdsmarkedet

Rummelig imidt har netop igangsat et nyt indslusningsforløb i samarbejde med Syddjurs Bibliotek, Syddjurs Kommune og Kulturskolen i Rønde.


Vores ene projekt, Rummelig imidt, har netop igangsat et nyt indslusningsforløb i samarbejde med Syddjurs Bibliotek, Syddjurs Kommune og Kulturskolen i Rønde. Forløbet, der bærer navnet 'Et erhvervsrettet kulturprojekt - Sy og design', skal hjælp borgere, der er langt fra arbejdsmarkedet, med at udvikle deres arbejdsevne.Syddjurs Kommunes strategi i forhold til borgere, der ikke er selvforsørgende, er primært virksomhedsrettet. I forhold til denne målgruppe vil det være nyttigt med en mindre krævende træningsbane uden forventninger fra en arbejdsgiver.


Dette forløb er anderledes, idet der vil være tale om en kreativ aktivitet, hvor borgerne skal sy og designe muleposer til bibliotekerne. Et kreativt udgangspunkt for arbejdet kan skabe grobund for frigørelse af ressourcer for den enkelte borger samt skabe glæde og selvværd, hvilket kan medtages ind i fremtidige praktiker samt tilknytning til virksomheder.


Projektet er bæredygtigt, og det lever op til Syddjurs Kommunes værdisæt og ambition om bæredygtighed.


32 visninger

Comments


bottom of page