top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Ny sekretariatsleder tiltræder | Brænder for at gøre en forskel for udsatte mennesker

Opdateret: 1. jun. 2022

Angelika Marning er tirsdag den 1. februar 2022 tiltrådt som ny sekretariatsleder hos Projekter imidt efter endt barsel. Angelika glæder sig til at trække i arbejdstøjet, for hun brænder for at gøre en forskel for de udsatte i samfundet.


Det kribler i Angelika Marning for at komme i gang med arbejdet hos Projekter imidt. Her er hun den 1. februar 2022 tiltrådt som sekretariatsleder efter endt barsel.


"Jeg er spændt på den opgave, jeg er blevet betroet, men også meget ydmyg. Det er jo ikke småting, vi bedriver i Projekter imidt. Og netop derfor er jeg så utrolig taknemmelig for opbakningen fra fagbevægelsen, som for mig vidner om en stor portion tillid - ikke bare til mig, men til hele holdet i Projekter imidt. Vi er på ganske kort tid lykkes med at skabe en virksomhed, der i dén grad er blevet en spiller indenfor feltet social inklusion – og jeg glæder mig meget til at føre det arbejde videre," siger Angelika Marning.


Angelika blev præsenteret som ny sekretariatsleder hos Projekter imidt den 4. november 2021, og nu er hun klar til at styre Projekter imidt videre i en god retning:


"Jeg mener, at vi i Projekter imidt allerede er helt på rette vej. Vi skal arbejde videre med visionen om at skabe lige muligheder for alle. Det er fundamentet for alt det, vi foretager os i det daglige, og det er også dét, vi vil stræbe efter i de kommende år. For der er fortsat mennesker, der har brug for en ekstra håndrænkning for at komme ind på arbejdsmarkedet."


Selvom Projekter imidt er på rette vej, satser Angelika på endnu mere vind i sejlene fremover:

"Vi skal etablere og videreudvikle samarbejde med en lang række aktører indenfor feltet, så vi kan blive ved med at skabe nye veje til beskæftigelse for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Det er i sidste ende dét, vi er sat i verden for. At vi er en del af fagbevægelsen, giver os også en unik mulighed for at tilgå virksomheder og påvirke arbejdsmarkedet. Det skal vi arbejde videre med. Projekter imidt driver lige nu tre projekter under den Europæiske Socialfond, og netop ved at samle flere sociale inklusions-indsatser under samme tag får vi uvurderlig indsigt og erfaring i, hvad der virker."


Angelika Marning har arbejdet hos Projekter imidt i 2,5 år. Først som udviklingskonsulent for Rummelig imidt, og derefter som projektleder for Rummelig Genstart. Og nu er hun så tilbage i en ny rolle som sekretariatsleder:


"Jeg brænder for at gøre en forskel for nogle af de mest udsatte mennesker i vores samfund, og det gør vi heldigvis igennem vores arbejde i Projekter imidt. Det er min klare ambition, at vi skal fortsætte med det – og så skal vi blive endnu skarpere til at videreudvikle, opskalere og udbrede alt det, vi kan se virker."


Med ind i rollen som sekretariatsleder tager Angelika en grundlæggende tro på det enkelte menneske:


"Jeg tror på, at der er en plads på arbejdsmarkedet for alle dem, der kan og vil – og det er vigtigt, at der også fremover handles innovativt på hele inklusionsområdet. Det håber jeg, at vi kan være med til at sikre."


Hos Projekter imidt ønsker vi Angelika velkommen tilbage på kontoret - nu med lederkasketten på:


"Jeg glæder mig allermest til at trække i arbejdstøjet og give den en skalle sammen med alle mine dygtige kollegaer i Projekter imidt. Jeg ved, at vores indsats gavner – og der er ikke noget sted, jeg hellere ville være," siger Angelika Marning.

135 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page