top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Glæde hos Projekter imidt: Alle unge med imidt bliver forlænget efter tillægsbevilling

Opdateret: 20. okt. 2021

Det er med stor glæde, at vi hos Projekter imidt nu endelig officielt kan melde ud, at vores projekt Alle unge med imidt har fået tildelt ekstra midler og dermed bliver forlænget. Tillægsbevillingen er på 5,2 millioner kroner og kommer fra EU's Socialfond samt decentrale erhvervsfremmemidler.

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har nu uddelt ekstra midler til tre succesfulde socialfondsprojekter, hvoraf et af projekterne er vores projekt Alle unge med imidt.


Alle unge med imidt modtager en tillægsbevilling på godt 5,2 millioner kroner. Halvdelen af pengene kommer fra EU's Socialfond og den anden halvdel er decentrale erhvervsfremmemidler.


Nyheden bliver modtaget med glæde hos sekretariatet i Aarhus:


"Så blev spændingen endelig udløst efter mange måneders ventetid, og det er en stor lettelse og glæde for vores partnere og for os som operatør," siger projektleder i Alle unge med imidt, Helle Gammelgaard.


Alle unge med imidt kan med de nytilførte midler nu hjælpe endnu flere unge på vej mod en ungdomsuddannelse:


"En forlængelse af Alle unge med imidt betyder, at endnu flere sårbare unge vil blive støttet til at påbegynde- eller færdiggøre en ungdomsuddannelse. Samtidig vil der blive udviklet flere metoder. Under forlængelsen bliver der fokus på at forankre og udbrede metoderne, således at endnu flere unge på den lange bane vil få en ungdomsuddannelse," siger Helle Gammelgaard.

40 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page