top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Erhvervsstyrelsen besøgte Projekter imidt

Mandag den 09.05.2022 havde vi hos Projekter imidt besøg af Erhvervsstyrelsen, der kom forbi med hele 11 mand for at høre nærmere om os og vores måde at drive projekter på. Det blev et rigtig godt besøg, hvor der blev lyttet, stillet gode spørgsmål - og så fik vores gæster en lille udfordring, som de klarede glimrende.

Der var godt humør og stor interesse for Projekter imidts måde at være operatør på, da 11 mand fra Erhvervsstyrelsen var på besøg på kontoret i Aarhus mandag den 09.05.2022.


Vi startede dagen i Aarhussalen, hvor vi gav gæsterne en grundig præsentation af os (Projekter imidt), og af vores måde at drive EU-projekter på.


De venlige mennesker fra Erhvervsstyrelsen lyttede intenst, og der blev stillet gode spørgsmål undervejs.


Challenge og fremvisning af kontoret

Efter vores præsentation i Aarhussalen inviterede vi vores gæster op at se vores kontor, hvor vi til dagligt sidder og trækker i trådene på vores projekter.


Her gav vi også de besøgende en lille udfordring - en slags rollespil - hvor de fik forskellige roller (for eksempel virksomhedskonsulent, jobkonsulent, borger, operatør osv.).


Idéen med legen var blandt andet at give et indblik i, hvor komplekst det somme tider er at være operatør og få de forskellige instanser til at arbejde sammen på en måde, så alles interesser tilgodeses.


Et godt besøg

Vi er glade for, at Erhvervsstyrelse havde lyst til at besøge os - og at de nu er, hvad der svarer til et helt fodboldhold af mennesker, der har fået en grundig introduktion til, hvordan vi arbejder.


Vi takker for en god dag i Aarhus.

157 visninger

Comments


bottom of page