top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Alle unge med imidt holdt sidste statusmøde med KomMed

Opdateret: 4. nov. 2022

Onsdag den 26. oktober 2022 holdt Alle unge med imidt sidste statusmøde med projekt #KomMed i Holstebro. I resten af projektperioden arbejder #KomMed med at sprede kendskabet til de brugbare metoder. Og så fortsætter #KomMed efter projektperiodens udløb, da projektet har været en succes, er blevet lokalt forankret og i dag er en fast del af kulturen hos UU Nordvestjylland.

Fra venstre: Lena Schou, Esben Schou, Hanne Paustian Tind, Helle Gammelgaard og Morten Nørgaard

De store smil var fremme, selvom det også var en lidt vemodig dag i Holstebro, den 26. oktober 2022. Her blev der nemlig afholdt det sidste statusmøde mellem Alle unge med imidts projektleder Helle Gammelgaard, projektkonsulent Morten Nørgaard og projektpartneren #KomMed.


Det blev blandt andet drøftet, hvordan #KomMed, i resten af projektperioden, arbejder med at sprede kendskabet til de brugbare metoder, der er udviklet i Alle unge med imidt.


Herudover er det nu slået fast, at #KomMed fortsætter som indsats og tilbud for udsatte unge i Holstebro-området, når projektet Alle unge med imidt udløber. #KomMed har nemlig igennem projektperioden formået at nå ud til en masse potentielle samarbejdspartnere, hvilket har betydet, at der er mange institutioner i lokalområdet, der kender til #KomMed og således også, hvordan #KomMed kan hjælpe de unge. Det er baggrunden for fortsættelsen, der sker med vores gode partnere Esben Schou og Lena Schou ved #KomMed-roret.


#KomMed kommer desuden til at bidrage til slutevalueringen af Alle unge med imidt til foråret. Det er projektpartneren Pluss Leadership, der står for den evaluering.


KomMed hjælper unge i mål med ungdomsuddannelse

Siden foråret 2019 har #KomMed været et inklusionsforløb under Alle unge med imidt.


#KomMed har hjulpet unge i Holstebro-området med forskellige udfordringer - herunder psykisk eller social mistrivsel.


Formålet med #KomMeds arbejde har været at hjælpe de unge til enten at påbegynde eller fastholdes på - og dermed gennemføre - en ungdomsuddannelse.2022 med fokus på fritidsliv, lokalområde og efterskole


Fokusset på fritidsliv og lokalområde er der for eksempel blevet arbejdet aktivt med i #KomMeds Mandagsgruppe, hvor sårbare unge har mødtes udenfor skoletiden.


Dette tiltag har styrket trivslen hos de sårbare unge og dermed øget deres muligheder for at gennemføre deres ungdomsuddannelse.


Læs mere om #KomMed ved at klikke ind herunder:


69 visninger

Comments


bottom of page